19. juli 2012

V's nye Slynge - Home made:-)

Jeg har i noget tid ønsket mig en Mai Tai slynge til lille V - jeg er vild med Ringslyngen jeg har fra Hekon og den bruger jeg dagligt:-) men behovet for også at have en Mai Tai slynge var pludselig brændende..
Kender I det at nogen gange, når man får en ide skal den bare udføres eller erhverves helst med det samme?
Mandag aften gik jagten efter en Mai Tai slynge på nettet.. Jeg har haft lånt en Mai Tai en  tid og vidste godt lidt om hvad jeg godt  kunne tænke mig - jeg var vidt omkring, nyt, brugt og mange forskellige designs..Men samtidig havde jeg noget bestemt stof og sammensætning i hovedet.

Pludselig stødte jeg på den fineste DIY hos Forårsmorgen og Sommeraften en for mig ny - rigtig fin blog.. Jeg blev vildt inspireret til at springe ud i at sy V's Mai Tai'en selv.
Det var bare lige sådan en slynge jeg måtte eje:-)
Straks næste formiddag pakkede jeg drengene sammen - next stop Stof2000.. Hvor de lige havde det stof jeg kunne ønske mig.. Stoffet blev vasket og tørretumblet og strøget..
..og så har jeg de sidste 2 aftener haft en date med min symaskine, der har trukket ud til de sene timer. Det har været så sjovt at sy den.. Jeg har ændret en lille lille bitte smule, ved at lave stropper og mavebælte ekstra lange, så også manden min kan bruge den..


Forårsmorgen og sommeraftens Tutorial på en MT får min bedste anbefaling - 5 stjerne af 5 mulige.
Der er en meget fin beskrivelse af hvordan slyngen sys trin for trin med både beskrivelse og billeder..
Og her til morges var det tid til at afprøve V's nye slynge.. og den faldt i rigtig god jord ikke mindst hos passageren:-), lysforholdene, da vi blev fotograferet var lidt specielle og farverne blev derfor lidt pudsige - men lillemanden i nattøj og bare tæer i den nye slynge måtte jeg lige dele - der kommer helt sikkert flere billede af slyngen i brug - for min fornemmelse for pasformen er, at den er rigtig god..


3 kommentarer:

 1. Wow - hvor ser den bare lækker ud! Sådan én havde jeg også overvejet at sy, da jeg lånte én af en veninde, så vi også havde én her i New Zealand. Men jeg vurderede at Asta hurtigt blev for tung at bære for mig alligevel, da jeg døjer lidt med bækkenproblemer efter graviditeten.

  Din er virkeligt lækker - fine farver! Og skønt også at se den med babyen i :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Tak Mirjam:-) og den er bare god.. Villads nyder at være i den og jeg nyder at have en slynge der fordeler vægten lige i forhold til ringslyngen, som er super i kortere perioder:-)
  Hov jeg ser først nu at det er en slynge Asta sidder i, på dit profilbillede:-) det ser bare skønt ud - og hvor er hun bare sød din lille jordbær pige:-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Den er helt vidunderlig. Skønt stof du har valgt. Lille V skal nok få mange dejlige timer og oplevelser fra slyngen. Dejligt når en stor opgave løses tilfredsstillende.
  De små tæer er simpelthen så nuttede.
  Tak for din dejlige hilsen hos mig. Kram

  SvarSlet