6. maj 2013

..og så var det lige at dagen idag var den første dag i mit nye år:-) og jeg blev vækket med smil, flag, knus og sang.. og havde den fineste morgen.. med mine yndlinge:-)


..og at jeg derefter havde nogle timer helt for mig selv - og som jeg indtil jeg slog øjnene op denne morgen havde haft tusind ideer, men ingen konkrete tanker om hvad jeg allermest havde lyst til og derfor ikke vidste hvad timerne ville bringe..
Men det stod pludseligt klart og helt simpelt..
.. Timerne tilbragte jeg i hængekøjen - lige der i skellet mellem vores have og marken, lige der i skyggen fra mirabelletræerne, der nærmest sprang ud mens jeg kiggede på dem i dag:-)

Timer, med ren selvforkælelse og nydelse, ingen pligter, burde og skulle.. bare mig, gode puder og tæpper, blade og kreabøger.. hvis det var det jeg havde lyst til.. og plads til en lur eller bare til at være.. med frugt, sprudlende vand, god chokolade, og med den klausul at jeg kun måtte forlade hængekøjen hvis jeg skulle noget absolut udsætteligt..
(For jeg er nemlig sådan en der pludselig kommer til at lave alt muligt praktisk uden jeg egentligt opdager det)

Det var den fineste plan, den med hængekøjen i dag, den bibragte god energi og ophævelsen af tid for en stund... var en god god fornemmelse..

 


2 kommentarer:

  1. Tillykke Mette. Det lyder som om, du fik skabt dig selv en skøn dag. Sådan en, der giver på pluskontoen, og som hele familien i virkeligheden får glæde af.

    SvarSlet
  2. Tak Susanne, og ja hele familien får glæde af det :-)

    SvarSlet