6. februar 2012

Et lille mirakel..

...landede i vores arme for en uge siden... Vi er dybt taknemmelige - ydmyge og fyldt med lykkebobler i maven... Vores 4. guldklump - rask og stærk:) Vi suger ham alle til os.. Storebrødrenes øjne er fyldt med stolthed og en kærlighed der regner ned over ham.. (og jeg er sikker på at storesøster Vera kigger stolt ned fra hendes sky)
Lillebror V 2 dage gammel
Vi har ventet med spænding, mest med glæde men også med angsten lurende lige om hjørnet..
Nu er han her - og det er ubeskriveligt dejligt og meget meget rigtigt:)

10 kommentarer:

 1. Til lykke med den fine guldklump!!

  Helle.

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg glad på jeres vegne :-) rigtig mange gange tillykke med jeres lille søn og selvfølgelig kigger Vera stolt ned på sin bror.
  Kh.

  SvarSlet
 3. Gud hvor er han da bare en helt vildt smuk og køn dreng. Får helt tårer i øjnene over sådan et billede og ønsker jer et stort tillykke med jeres lille nye guldklump!

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med det lille/store mirakel.
  Jeg ved præcis, hvilke følelser, du har gået med. Skal/skal ikke, tør/tør ikke. Jeg har ikke fortrudt ét sekund, vi fik Andrea for 11 måneder siden.
  Vera er helt sikkert stolt og glad. Jeg er så glad på jeres vegne og ønsker jer alt det bedste.
  Kærlig hilsen Louise

  SvarSlet
 5. Hvor blev jeg glad for dit indlæg. Jeg havde godt en idé om, at der var noget i vente, men blev alligevel overrasket.

  Jeg håber, at jeres dejlige lillebror vil bringe lys og glæde hos jer alle. De varmeste hilsner til jer alle og 1000 tanker til lille Vera.

  SvarSlet
 6. Kære Helle, Margith, Iben, louise og susanne
  Tusind tak for hilsnerne - og ja Louise Tør/tør ikke - skal/skal ikke har fyldt rigtigt meget og de 9 måneder har været meget specielle at gennemleve.. med kæmpe håb.. men også en angst der lurede lige om hjørnet.. Nu er han her og bringer lys og liv og jeg er lykkelig over at vi var så modige at springe ud ide..
  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Århhh ... snøft! Her har været så stille og pludselig brydes stilheden med en nyhed af dimensioner!!! Af hjertet tillykke med kære lille Villads. Hvor er han sød!!

  SvarSlet
 8. Tak.. ja stilheden har været nødvendigt har fundet mig et eller andet sted i ingenmandsland.. dejligt at vende tilbage:)

  SvarSlet
 9. Stort tillykke! Hvor er han bare fin og dejlig.

  SvarSlet
 10. Hvor har jeg været inde og kigge mange gange for at se, om der dog ikke var nyt fra dig og samtidig håbede jeg at din sidste kryptiske besked og det lange fravær netop var begrundet i at en lille ny var på vej med al den ængstelse det må have ført med sig. KÆMPE stort tillykke med Villads og en kærlig tanke til storesøster Vera.

  SvarSlet