13. juli 2012

...Når regnen regner...


...I går flyttede den glade klovn, hunden med de 3 ben og og Computeren der kan "klone" og "sende slik gennem skærmen" ind hos os - lige midt i et ordentligt regnskyl..

...længe leve limpistol - gaffatape - æsker og dimsedutter - lyst og fantasi... Når soløjeblikke overskygges af regnskyl - og indevejrs hygge.. og efterårslignende tilstande i sommerferien.


...De elsker at opfinde.. klippe og klistre... De to - de går i totalt opfindermode med stor fordybelse og gode ideer.. En fryd for øjet og hjertet....I dag er der kommet en skøn pakke til mig med posten - nye skønne forsyninger:-) ..og den nye hæklenål, som jeg lige måtte prøve, .. den tror jeg godt jeg kunne blive afhængig af..

..jeg vil skynde mig tilbage til hæklenålen.. mens mindstemanden tager en lur:-)3 kommentarer:

 1. Herlige hæklerier du har gang i!

  Og ja - fødder på fem-årige finder ofte uforudsigelige veje!

  SvarSlet
 2. Hej Mette!
  Dejligt med kreativitet :-) Tillykke med Villads dåb, det er så længe siden jeg har "besøgt" dig.

  SvarSlet
 3. @Helle: tak og i lige måde.. Har ikke nået at kommenterer dine fine firkanter:-) jeg fik lyst til at springe ud i et lignende projekt.. Dejlig inspiration og dejligt for mit vedkommende at have lyst til at blogge igen om stort og småt:-) og ja 5 årlige fødder er skønne og frække:-) Kh.Mette

  @Margith: ja kreativitet er enestående og skøn at mærke når den bobler i kroppen:-) Og Tak - en dejlig stor og meget rørende dag:-) kh. Mette

  SvarSlet