7. marts 2012

En stille 2 års fødselsdag... og taknemmelighed..

I dag er det 2 år siden min smukke datter Vera kom til verden - et fantastisk øjeblik..
Lykke og flag kort efter fødslen inden lynet slog ned..
Det viste sig dog at hun var syg - ubeskriveligt syg - for syg til at være i verden et langt liv - hun var her i et forår - 89 dage..
89 dage fyldt med de smukkeste og mest forfærdelige øjeblikke. Fyldt med håb og håbløshed.
I dag er hun her ikke mere, men i dag, d. 7. marts, er Veras dag, Veras fødselsdag, som vi markerer i familien med forskellige traditioner.. Fejre at vi fik lov at lære hende at kende og at hun var en del af vores verden.. og at hun altid vil være en del af vores familie, vores 3. barn, vores datter, B og L's lillesøster og nu også V's storesøster.
Mens drengene og T er afsted nyder jeg nogle helt stille timer - hvor tankerne flyver og lander lige der hvor jeg så min smukke datter for første gang for 2 år siden.. og alt det der kom efter...
Jeg har en rastløs og meget tom fornemmelse i min krop denne dag - samtidig med en dyb taknemmelighed over mine 3 raske og ubeskriveligt skønne drenge og en taknemmelighed for at jeg er lige her i denne familie:)

5 kommentarer:

 1. Søde Mette, jeg ved lige, hvad du føler. Det var Mies fødselsdag i mandags, og uroen er der stadig på dagen. Blandet med kæmpe taknemmelighed, som du beskriver. Tillykke med Vera og knus herfra.

  SvarSlet
 2. Tillykke med Vera.

  Glædelig onsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Tusind tak Susanne og Kirsten:)

  ..og Susanne, et stort tillykke med Mie i Mandags...

  SvarSlet
 4. Kære Mette!
  Tillykke med Vera, det vil altid være en helt særlig dag.
  Knus.

  SvarSlet
 5. Tak, kære Margith...

  SvarSlet