1. marts 2011

En brik i det dårligste bankospil..


3 uger af gået.. Det blev pludseligt nødvendigt med en blogpause.. Tiden er fløjet afsted i sneglefart:) Følelsen af pludselig at være en brik i et kæmpe bankospil, hvor præmierne er "hadegaver"; uden varsel at blive trukket op af posen.. Hvor hænderne der holder brikken er kolde, urimelige, grænseoverskridende...og og.. Jeg blev rystet i mine grundvolde.. og rystelserne sidder der stadig, men jeg er ved at finde fodfæste igen...i det "nye landskab"..
Alt er bedst i metafoer, for jeg har ikke lyst til at det er alt det dumme der skal fylde og der er også fortsat mange uafklaretheder og ubesvarede spørgsmål..., alt dette har heldigvis ikke noget at gøre med min lille skønne familie.. Men Ihhh hvor smitter tingene af.. når omvæltningerne er så indgribende...

...Dejligt at skrive igen her på bloggen, kan jeg mærke.. Jeg har fulgt lidt med hist og her.. Jeg nyder at blive inspireret og læse om hverdagsøjeblikke, finurligheder, store spørgsmål...og alt det andet bloguniverset indeholder..

Hos os er tiden lige nu, også præget af, at vi nærmer os Veras fødselsdag.. På mandag ville hun blive 1 år...
Tænk, for 1 år siden var vores liv et helt andet - jeg var højgravid - og vores liv var fyldt med forventning og snak om alt det gode og spændende der skulle ske, lige om lidt når vi ville blive en familie på 5. Tiden var fyldt med drengenes og vores forventning og glæde over snart at skulle møde et lille nyt menneske der skulle være en del af vores familie - vores lillesøster og datter...
En masse drømme... drømme jeg ikke ville være foruden men men men ihhh hvor slår det hårdt når de idag sammenlignes med virkeligheden... og hvad der skete for snart 1 år siden...

7 kommentarer:

 1. Kære Mette
  Hvor er det dejligt med et livstegn fra dig.

  Ja - de fødselsdage. Jeg husker alt for godt den første. På lørdag har vi dagen. Denne gang er det 13 år siden, så oplevelsen er selvfølgelig en helt anden nu. Det er stadig en dag, der markeres, og det vil det nok altid være.
  I må mærke efter og finde ud af, hvordan i vil gøre dagen jeres egen. Så der er tid til at mindes og at være.
  Hvis du har brug for erfaring fra en "gammel", er du velkommen på mailen.

  Kram og varme tanker
  Susanne

  SvarSlet
 2. Kære Mette

  Dejligt at "se" dig igen her :-) Du har været savnet. Men hver ting til sin tid, og godt at høre at du og familien har det godt.

  Det bliver en mærkelig dag for jer på mandag. Jeg vil tænke på jer og håbe, at I kan finde en form, så dagen bliver fin og mindeværdig ligesom Vera.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre fra dig igen :-).
  Vil tænke på dig og din familie på mandag.

  SvarSlet
 4. Dejligt du er tilbage!

  SvarSlet
 5. Tak for ordene.. Knus Mette

  SvarSlet
 6. Hej Mette!
  Jeg vil tænke på dig og dine på mandag. Håber i får lavet en speciel dag til minde om Vera.
  Knus.

  SvarSlet
 7. Kæreste Mette
  Det er så rart at høre fra dig igen, men at du ind imellem har brug for pauser væk fra bloggen er fuldt forståeligt. Det er så vigtigt at du passer på dig selv og jeg fornemmer at du er god til at lytte og mærke efter.
  Mange tanker til dig her dagen før dagen, Sofie

  SvarSlet