3. december 2010

..I dag er det 1/2 år siden..

..Vi mistede vores lille datter, lille Vera, der var alt for syg til at være i denne verden.. Hun døde i den smukkeste solnedgang på den klareste juni dag..
..Tiden og verden er blevet en anden.. Minutter og øjeblikke kan føles som timer, alt er blevet mere barskt, men også mere skarpt og smukt..
I dag fylder savnet rigtigt meget.. men også taknemmeligheden over at hun var i verden i 89 dage og vi lærte hende at kende..

8 kommentarer:

 1. Sender dig et stort knus på dagen. Jeg ved ikke hvad de rigtige ord er på sådan en dag.

  SvarSlet
 2. Pyhaaa - sikken hård dag for dig - det kræver en kærlig krammer herfra.. Healingsprocessen finder stille sted - lad det tage den tid det tager..Du gør det bedste for dig selv - ved at få luft for dine følelser herinde..

  Vi er mange, der gerne lægger øre til..

  Mange klem Louise

  SvarSlet
 3. Tusind tak for jeres søde kommentarer.. det betyder rigtigt meget for mig.. Jeg kan mærke at det er rigtigt godt for mig at få ord og tanker ud...det gør Veras historie "levende" og det tror jeg er vigtigt for at jeg finder "en rigtig plads" til hende..videre frem...

  SvarSlet
 4. Ja, det må være en svær balance at finde "plads" til hendes minde, samtidigt med at der skal være glæde og overskud til díne to dejlige drenge (og mand self).. Mener at dette er både god terapi for dig og en mulighed for at bevare alle de dejlige minder...

  Mine forældre mistede også min storebror da jeg var 5 - de nåede bare at have ham i ni år.. Man kommer aldrig over det - men lærer at leve med savnet/sorgen..

  SvarSlet
 5. Det gør mig ond at du har mistet din storebror
  Der er mange der må leve med sorg og savn, det er heldigvis kun en promille der oplever det at miste et barn..
  Det giver mig håb at høre og se at andre der har mistet fortæller, at man lærer at leve med sorgen og savnet..

  SvarSlet
 6. Sender 1000 tanker til dig og Vera i dag. Jeg husker godt, hvordan det var at gennemgå de første mærkedage. Jeg er sikker på, at Vera med tiden vil finde sin helt egen plads hos dig, så du kan lære at bære hende med dig på smukkeste vis.

  SvarSlet
 7. Puha, livet har været hård ved dig og din familie - jeg ved heller ikke hvad de rigtige ord er, men sender dig nogle varme tanker. Jeg kender til at miste meget nære familiemedlemmer, men tør slet ikke tænke tanke om at miste et af mine børn. Jeg syntes det er en smuk blog du har lavet til at mindes Vera - også selvom jeg fik tåre i øjnene.

  SvarSlet
 8. Tak for ordene.. det betyder meget at dele.. 0g mine blogs giver luft og bearbejdelse og så nyder jeg at andre kigger forbi, og glædes over kommentarer..
  Samtidig giver det mig en masse at følge med i jeres blogge:-) Et nyt univers..

  SvarSlet