5. januar 2013

Jeg har knækket fotokoden og velkommen til 2013


..må du blive fyldt med solsikkers skær:-), varme og god energi:-)

De første skridt i 2013 har medført et stort skridt for mig, måske ikke et stort skridt for menneskeheden... men - ta-da.. Koden er knækket:-) - Min egen personlige fotokode: Jeg sorterer billeder i stakkevis, både på computeren og på papir, jeg oploader, kopierer, brænder, sætter i album..når jeg har en ledig stund. Jeg sorterer, hygger mig med alle glimtene fra de sidste år, får ryddet ud, gemt skattene og slettet dubletter o.l...
Jeg er lidt høj, jeg tror jeg har knækket koden - koden til hvordan JEG ønsker at opbevare og håndterer mine billeder.. jeg har fundet et system - og jeg tror jeg har fundet et holdbart og langtidssikret system der virker for mig - ÅH hvor er det en god fornemmelse.. og så er det jo bare at dykke ned i bunkerne..
Jeg er i fuld gang.. med det enorme arbejde.. men energien er god..(det har faktisk fyldt en stor del at jeg ikke havde et system)

Godt nytår til alle der kigger forbi:-)

3 kommentarer:

 1. Det lyder som et godt projekt, jeg har det på samme måde, men har IKKE fundet mit system :-)
  Godt nytår Mette

  SvarSlet
 2. Det er et godt og tiltrængt projekt:-) men et projekt der kommer til at tage tid:-) spændende med det nye der skal ske i dit nytår Margith - kh. Mette

  SvarSlet
 3. Øj, hvor lyder det fedt! Det er så dejligt når noget føles på den måde. Det er et brændennde ønske for mig at få sorteret i vores billeder. Måske du kunne have lyst til at dele dit system? Jeg har nemlig ikke fundet noget der virker for mig endnu.

  SvarSlet