8. marts 2011

Glimt fra i går..Dagen i går, hvor Vera ville have været blevet 1 år, var fyldt med solskin, tårer, stilhed, tid til bare at være og mindes og snakke om Vera. 
Men også af dejligt besøg af hele børnehaven der gik rundt i byen i deres udklædning og sang fastelavnssange, Ludvig sang stolt sammen med alle de andre skønne unger... Senere varm kakao oppe på kirkegården ved Veras gravsted sammen med familie (flere glimt her), storebrorgaver, hygge derhjemme med dejlig mad og gode snakke og grin.. En dag med sorg og glæde. tårer og grin. 
Det er sådan vores liv er fyldt med kontraster.. fyldt af ting der giver den dybeste mening kontra meningsløsheden.. lykken/sorgen osv.. Og følelserne ligger meget tæt på hinanden..


Vera 1 års dag var en dag fyldt med et stort savn og tomrum, men også dyb taknemmelighed - nærhed og kærlighed.. 


Tusind tak for ord og tanker - det betyder meget:)

4 kommentarer:

 1. Sikke en smuk dag i havde med både smil og tårer.
  Knus.

  SvarSlet
 2. Også i himlen er hun en del af familien.
  Og sådan bliver det ved med at være!

  Varme forårshilsner.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Jeg er rigtig glad for, at I formåede at gøre dagen til jeres egen.
  Knus fra mig

  SvarSlet
 4. Wow, sådan skal en 1 års fødelsdag se ud! Ej, det er jo helt forkert at skrive, men det var min første indskydelse. Billederne er så smukke. Jeg håber du forstår hvad jeg mener ... Selvfølgelig skal den ikke se sådan ud. Den lille 1 årige pige, med lagkage om munden og et stort smil, mangler jo så frygteligt. At hun var der i ånden er dog helt tydeligt. Måske kan jeg endda fornemme hende, der et sted blandt alle flagene. Dejligt at høre at I havde en god dag sammen med Vera. De varmeste tanker fra Sofie

  SvarSlet