7. januar 2011

Lykken..

to brødre på aftenekspedition i marken.. 
..kan være at gå ud i rapsmarken i nattøj.. lige før man skal sove... Et kæmpe hit her hos os, sidste år,  hvor vi var så heldige at marken, der ligger op mod vores have havde den skønneste skarpe gule farve..

..Ludvigs yndlingsfarve er gul, og det har det været rigtigt længe.. så rapsmarken dannede den perfekte ramme for 3 års fødselsdagsbillederne i maj...

sjov og ballade:)

Jeg kom lige til at tænke på majsmarken lige før.. og så er det jo skønt med billeder der lige kan flyve en tilbage i tiden... til denne ganske særlige dag, med sol, varme, gæster og hygge.. 

Nu er det weekend, jeg sidder her med kaffe og børn der tegner og hygger, med legekammerat på besøg ... ihh hvor er det skønt, og også tiltrængt med weekend efter denne første arbejdsuge..

I morgen står den på Mormor/oldemors 85 års fødselsdag - en ganske særlig dag:)

3 kommentarer:

 1. Majsmarker er imponerende alle burde prøve at gå ind i sådan en mark, fantastisk følelse.
  Ønsker dig en dejlig weekend og fødselsdagfest imorgen.
  Knus.

  SvarSlet
 2. Rapsmarker skulle der stå :-)

  SvarSlet
 3. Tak.. og også god weekend til dig Margith:)
  ..Ja jeg ved ikke hvor jeg fik majsmark fra, nu er det rettet, men rapsmarker og majsmarker er bare skønne.. Jeg var selv en tur med drengene langt ude i marken - bare hyggeligt - jeg nyder at bo lige ud til en mark...( og vi har en sød landmand der synes det er helt i orden, at gå et smut i marken i ny og næ)

  SvarSlet