10. december 2010

Søskendekærlighed....


Der er de øjeblikke hvor de bekriger hinanden, de øjeblikke hvor de driller og ved lige hvad knapper de skal trykke på, og så er der de øjeblikke hvor brødrekærligheden brager igennem og overdøver det hele.

Søskendekærligheden strålede ud, er da Bertram kom hjem fra SFO'en sidst i november med denne julekalender, som han havde lavet som overraskelse til Ludvig.. og da den blev overrakt til Ludvig 1. december, blev Ludvig  bare SÅ glad..  Hvor er det bare fantastisk, som mor kan jeg bare se smilende til og nyde øjeblikket (det er ikke planlagt, eller bestemt, den er lavet af lyst og kærlighed og det sker lige foran mig mellem mine drenge)..

Selvom han selvfølgelig ikke ville undvære slikket, er denne Julekalender, for Ludvig på lige fod med Haribo og Toystory 3 kalenderen. Han har fået den af sin storebror, som har lavet den til HAM og stoltheden lyser ud af ham når han skal åbne lågerne om morgenen..han synes det er så spændende hvad der er under lågen  og Bertram forklarer glad hvad tegningerne forestiller.. Kalenderen er lavet med de sødeste detaljer, bl.a. julesokken i højre hjørne der er formet som et L, som Ludvig..

Skøn overraskelse, denne kalender og hvilke fantastiske øjeblikke den giver:)

2 kommentarer:

 1. Dejligt med sådan en storbror.
  Knus

  SvarSlet
 2. Dejligt at opleve kærligheden mellem sine børn :) Det har jeg til gode, da jeg indtil videre kun har et barn. Men det må være noget helt særligt.

  Dejlig blog du har her. Har snuset lidt omkring - og synes den er rigtigt hyggelig og velskrevet. Og hvor skriver du smukt om din datter! Ked af at høre at du har mistet hende. Det er så meningsløst :(

  Tag et kig forbi min blog - der er en overraskelse :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet