7. december 2010

I glas og ramme..

..er drengenes tegninger fra i går kommet..
..og hvor er det bare fantastisk hvad det gør og hvor skønne børns tegninger er..Ludvigs tegningen som både er, et hus, en tunnel, en elevator, en bilbane osv...


Bertrams tegning er af vores hus, Ludvig og ham, nissen på loftet, en steg der grilles over bål, vores juletræ...

De er skønne begge tegninger med hver deres univers.

Sjovt hvilken forskel der er på 3 1/2 åriges tegninger og 6 1/2 åriges.. Jeg er vildt fascineret af de forskellige universer.. Drengene tegnede bare løs med hver deres mål:) I hver deres verden.
Jeg har en særlig fascination af det abstrakte univers der lever sit helt eget liv, tror I ikke det bor inderst inde hos os alle? Selvom vi udaftil maler mere og mere korrekt...

3 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt! Dejligt at der bliver gjort noget ved de tegninger :)

  SvarSlet
 2. Tak og Ja, det gør at de forvandles til "rigtige kunstværker" og ikke bare ligger rullet sammen oven på skabet (der ligger dog også en del:)
  Bertram fnisede da han så at jeg havde hængt billederne op i dag.. Hvorfor fniser du, spurgte jeg? "Fordi du hænger alt i ramme".. Herligt og ramt ganske plet.. Jeg spørger tit om det er ok jeg hænger drengenes tegninger op (har 12 A4 skifterammer i gangen som er let at putte i og skifte osv. når de lige kommer hjem med en tegning i hånden), og så har jeg også lige udskiftet en del andre billeder i huset..

  SvarSlet
 3. Wow hvor er de fantastiske dine drenge! Og det samme er du at du anerkender deres kusnt på den måde. Jeg er også vild med børnetegner. Mine børns første tegning har jeg også rammet ind. Det er ikke andet end et par tilfældige streger på et stykke papir, men for mig er det noget helt andet – det er begydelsen på mange flere. Og glæder mig! :-)

  SvarSlet