12. december 2010

Det betyder så meget..

..at Vera bliver nævnt..
Jeg nyder, at være omgivet af en stor gruppe mennesker både venner, familie og bekendte, fra nær og fjern, live og i cyperspace, der nævner vera, kommenterer, drager Vera ind i vores snakke og ind i vores hverdag.. Det betyder så meget..
et dejligt øjeblik med en afslappet, sovende Vera

.. Som i går til julefrokost med 6 gode venner, hvor snakken går lystigt om stort og småt, sjovt og alvorligt.
Vores snakke rummer alle elementer og foregår på kryds og tværs, vi sider 8 mennesker om et bord til lang ud på den lyse morgen og vi kunne sidde der i flere dage.. vi har altid flere ting vi lige skal snakke om. Der er en ganske særlig stemning, der springes ind og ud af emner, der stoppes op og spoles, der dykkes ned fx. i en snak om en ny film, en pudsig oplevelse osv  Og så bliver der helt naturligt spurgt ind til, eller fortalt om Vera, kan I huske til Veras begravelse fx.. Det betyder så uendeligt meget at andre nævner hendes navn og det varmer og rammer et ganske særligt sted, når andre fortæller om Vera.. De har kun mødt hende ultra kort, men hun har rørt dem, og det ligger de ikke skjul på, vores datter har en plads i deres hjerter, som vores andre børn også har - og det er guld værd. Og disse mennesker har mod og en naturlig tilgang til Vera.  Og gør at det er mennesker man kan grine rigtigt meget sammen med.. fordi man også kan græde med dem.

Der er plads til at blive rørt, men det bliver ikke liggende i dette univers, der kan sagtens grines kort efter og denne blanding af følelser, emner.. som livet består af er helende, hverken at alt bliver sort, eller alt bliver lyserødt..og mest af alt smelter liv og død sammen i nuet, og der er rigtigt godt at være..

5 kommentarer:

 1. Smukt skrevet.. Og det lyder som nogle rigtige dejlige venner du/i har jer der!! Det er vigtigt med støtte og at man ikke bare lader som ingenting af frygt for at såre.. Det sårer næsten mere, ikke?

  God 3.advent til - Louise

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig at være omgivet af sådanne mennesker. Hold fast i dem! Kram fra Sofie

  SvarSlet
 3. Det er så vigtigt og fantastisk at have mennesker omkring sig, som kan rumme hele én.

  Det virker så indlysende, når du skriver det at berøringsangst er det værste og det at din datter bliver nævnt og snakket om er rart og vigtigt :)

  I øvrigt et virkeligt fint billede af hende - hvor er hun smuk :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Smuk pige - smukt navn, faktisk det smukkeste navn jeg ved.

  SvarSlet
 5. Er lidt ny i blog-verden og prøver at hitte ud af det hele.
  Det er virkelig nogle tanker og ord som rammer.....sidder her med en klump i halsen, tak for din åbenhed og sikke et smukt billede af Vera.


  SvarSlet