26. november 2010

julekasserne..

er kommet ned.. der er julepynt overalt, poser, æsker, kugler, nisser, gamle kalendere, dansende disconisser, drengene har røde kinder af at pynte deres værelse med hver ders nisseby..og mine kinder er også godt farvet.. Jeg er pjattet med at pynte og det er fantastisk, at det har smittet af på drengene..
Fantastisk at opleve begejstringen og gensynsglæden de har.. og selvfølgelig kampen om hvilken pynt der er hvis...Vi har pyntet og hygget hele eftermiddagen - nu ser de børnetime..

Jeg har sat mine 2 gamle papirengle, som jeg fik af min gode venninde for et par år siden, i glas og ramme, efter inspiration fra Stine Hoelgaard der har bloggen "stinehoelgaard". Pudsigt, at jeg lige havde de sammen engle, i lyserød..Tak for inspiration til at sætte dem i ramme - hvilket også gør dem mindre skrøbelige/udsatte..


Først stod de på arbejdsbordet..

Så stod de på billedrammen i køkkenet..

..De har ikke helt fundet den rigtige plads.... Men jeg synes de er blevet super fine, i henholdsvis en rød og pink Ikea ramme (NYTTJA).. som jeg altid har et lille lager af...

3 kommentarer:

 1. Hej Mette,

  hvor der det en fed kombination mellem gamle engle og røde rammer, det kan altså godt være at jeg må gøre det efter;)
  Kender det godt det der med computeren, men kan fortælle dig at det kan læres. Jeg har lært meget på et år. Hvis du vil lave et link, så skal du først og fremmest tage en kopi af det på gældende indlæg. Og hvis der er kommet flere indlæg på så kan du trykke på overskriften på det indlæg du ønsker og linke til og så kommer det op i toppen, og så kan du tage en kopi øverst på siden.
  På det indlæg du er igang med at skrive, finder du et ord som du ønsker skal være "bindeleddet"/linket. Dette ord markeres.
  Så trykker du på den grønne "ugle" over dit tekstfelt hvor du skriver dit indlæg, og derved dukker der en rubrik op. Ud for URL højreklikker du og trykker "sæt ind" og godkende under ok. Hvis der så ikke er linket, kan det skyldes at der ud for URL står 2 gange http://, og så skal du fjerne det ene af dem.

  Håber at min forklaring kan få dig lidt videre i computer verdenen. Ellers må du endelig skrive igen.

  Og jeg er meget glad for at du vil skrive at det er mig som du har fundet inspiration hos og at du kunne bruge min ide.

  Stine:)

  SvarSlet
 2. nu har jeg faktisk tilføjet tekst til mit indlæg og lavet link til dit:)

  SvarSlet
 3. Tak for "link-rådet", nu lykkedes det og der er hermed linket til din side:-)
  Jeg havde forsøgt en lidt anden udgave..
  Herligt at kunne mere og mere i dette facinerende univers..
  Kh. Mette

  SvarSlet