18. december 2010

Fantastiske overraskelser:)

Jeg er den heldige vinder af disse skønne gaver:)

Vi har kørt i sneglefart fra familien i vestjylland, hvor vi har hygget i stor stil.. Turen hjem var meget glat og det var skønt at komme sikkert i havn.. og så kommer jeg hjem til de skønneste overraskelser.. Der lå det fineste lille brev med svampe på, i postkassen, med en overraskelse i fra fru Christensen i forbindelse med hendes give away..


Den fine lyserøde pakke gemte på disse fine øreringe i den skønneste farve.. Hvor er de smukke..

I mellem breve og reklamer, lå der denne seddel fra posten..


..det er det skønne ved at bo på landet, hvor man ikke behøver at kører på posthuset efter pakker, hvis man ikke er hjemme når posten kommer.. men kan bare gå ud i legehuset:)


..og der lå denne skønne pakke fra æbleblomst, da jeg er den heldige vinder af hendes give away...Det fineste julepynt..Ih hvor jeg glæder mig til at hænge det op..TUSIND TAK FOR DE SKØNNE GAVER....  
Ih hvor det varmer på sådan en kold december dag... varmer langt ind...
...Drengene synes det var sjovt at jeg fik gaver fra nogen jeg ikke kendte, og det var fantastisk at kunne sige til drengene at disse gaver har jeg fået af nogle søde mennesker - bare fordi:) at sådan er verden også:)

Drengenes favorit pynt er henholdsvis den skinnende lyserøde sko og motorcyklen..
I love it all:)
...Jeg føler mig meget heldig og begavet i dag.. Da vi kørte fra vores dejlige familie i vestjylland.. havde min svigerinde lavet denne skønne julekurv til os...


3 kommentarer:

 1. Ja det er dejligt med bare fordi! Jeg har også været heldig, både at vinde en give away og komme helskindet hjem fra de glatte veje.
  Helle.

  SvarSlet
 2. Hej Mette. Jeg er rigtig glad for at høre at du kan lide øreringene :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er jeg glad for at julepynten nåede godt frem og bragte glæde, samt at dine drenge fik oplevelsen af at "sådan kan verden også være" :) Det er så vigtigt og godt at huske!

  God dag og glædelig jul!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet